Benefiti

Interaktivne ikonice

Dok šetate određenom virtuelnom turom, možete naići na neki proizvod koji vam se dopada i o kojem želite da saznate nešto više. Na taj proizvod moguće je staviti interaktivnu ikonicu i klik na nju odvešće vas direktno do sajta i tog proizvoda.

Virtuelni vodič i Live video

Virtuelnoj turi možete dodati vodiča koji pomaže korisniku u navigaciji kroz virtuelni obilazak poput vodiča u muzeju. Osim toga, postoji mogućnost ubacivanja live videa, koji će se emitovati sve vreme tokom ture na nekom TV-u, tabli, platnu ili slično.

Poligonalni sadržaj na predmetima

Uz pomoć ove opcije lako se može napraviti neki oblik na primer oblik stola, koji kasnije može postati interaktivan. Sa ovim već iscrtanim oblikom sada možemo da predstaviti posetiocima interaktivne infografike, galerije slika i projekcije slajdova.

Teme

Tokom obrade vaših tura, određujemo teme ili sam identitet brenda. To podrazumeva određen izgled ikonica, teksta i polja koji će se naći na vašoj turi, pa samim tim pažljivo biramo svaki od navedenih elemenata. Osim toga, postoji mogućnost dodavanja vašeg logoa u ugao virtuelne ture, kao i na samo dno gde se posetilac kreće, što može biti još jedan dodatni vid reklame vašeg brenda.

Dollhouse i Floorplan

Kada su u pitanju virtuelne ture velikih kvadratura nekada može biti teško da se orijentišete. Pomoću Floorplan i Dollhouse opcija možete prikazati prostor iz druge perspektive i pokazati svojim klijentima gde se šta nalazi.

Pozadinska muzika

Postoji mogućnost dodavanja muzike koja će se čuti lagano u pozadini i prilikom dobrog odabira, može biti dobar način da se posetilac poveže sa prostorom i doživi ga još bolje. To može biti neki informativni zvuk o lokaciji ili samom brendu u jednom delu ture ili jedan pozadinski zvuk koji se reprodukuje tokom cele virtuelne ture.

Uporedno poređenje

Ako ste vlasnik lokala koji je preuređivan, renoviran, sada izgleda mnogo bolje i vi to želite da predstavite vašim klijentima, onda je ova opcija pravo rešenje za vas. Sa ovom opcijom nudimo vam mogućnost poređenja dve fotografije i lak prelaz iz jedne u drugu, što će dodatno dočarati gledaocima kako se vaš prostor promenio.

Chatbot

Chatbotovi su jedan od najmoćnijih marketinških alata koji pomažu u pružanju usluga korisnicima, prodaji i stvaranju potencijalnih klijenata. Posetioci ture moći će da ćaskaju sa chatbotom uživo, koji se automatski pojavljuje kada uđu u virtuelnu turu i omogućava im da postavljaju pitanja, a on odgovara u realnom vremenu.